JanninaCarolina

If you let me, I'll take care of you
Här ekar det i vanlig ordning,
får lite ågren vid tanken på hur dålig jag är på det här, men som sagt - vem vill höra om jobb, jobb, jobb. Så därför skippar vi det!

Skriver bara när jag känner för det, negativt eller positivt spelar ingen roll. That's what my blog is for.

Just nu är livet jäkligt gött,
jag är Miss Independent igen, oberoende, frigående och stående på egna ben.
Svårt att beskriva känslan, men att ha sig själv under kontroll igen är helt (ursäkta uttrycket) JÄVLA fantastiskt. Jag är idag tacksam över att jag tagit mig igenom the hard times för att nu kunna se tillbaka på allt och se mina brister, misstag, och framförallt min utveckling. Totally amazing.

Inte nog med det så har jag fått en av de finaste människorna ever in i mitt liv,
Nicole heter hon, en av mina housemates här i Brevik. Hon skänker mig så mycket stryka, glädje och kärlek och varje gång vi är med varandra växer jag i mig själv. Sinnes att en främmande människa kan komma att vara så viktig i ens liv, men jag är otroligt tacksam. Hon kom som en ängel då jag behövde henne som mest. Givande och tagande, det är vad vänskap går ut på.

Och sist men inte minst så har jag 3 dagar kvar på jobb och på julafton flyger jag hem till Sverige för julfirande med familj och vänner. Längtar ihjäl mig efter mamma, lillen och vovven :) Samt att träffa Jojo, Robin och Elin känns underbart.

Nu har jag fått ur lite av min lycka i denna berg-och-dalbaneblogg. Dags att mysa ner sig till musik och sova :)

God natt lovers, och god jul på er!


Be your best at all times ♥