JanninaCarolina

19.02.13
 
17.02.13
Holy Sunday,
 
vilodagen vi alla väntar hela veckan på, dagen då man gör absolut ingenting. Dagen som man ser på film, tar hand om sig själv och förbereder sig för kommande vecka. Jag känner mig fräsch och redo nu, laddar för en vecka av träning. Massa träning! Och på fredag är det dags att växa upp lite till.. haha. 23 jordsnurr, tiden går otroligt fort!
Ska bli kul att fylla år på en fredag, ser fram emot en kväll i goda vänners lag.
 
Har en kärleksfylld söndag idag, jag och min käre sambo har lyssnat på gamla klassiker hela dagen och bara varit.
Tänkte återgå till det nu. Och mat, massa mat. Söndag är min ätardag!
 
11.02.13
Dagarna går så fort, det sker så mycket. Jag räcker inte till!
Seminariet med jobbet var riktigt givande och trevligt, träffade massa underbara människor ifrån hela Norge och på kvällen blev det festligheter utav dess like. En minnesvärd och pampig start på min tid i Specsavers, blir nog många fler så bra som jag trivs!

Har också börjat gymma.
Jag dog, svor, dog igen, återuppstod och svor lite till min allra första gång. Så otroligt otränad, är det möjligt? 22 år med kropp som en 75 åring. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Men nu hoppas jag komma igång iallafall, så det ska bli ändring. Ska dit och svära lite till imorgon.

Umgåtts med massa gamla godingar från min hemstad och andra fina vänner jag har här i Oslo. Känns som att allt börjar falla på plats nu, bit för bit, sakta men säkert.

I dag fick jag också min pre-birthday present av mamma, GOLDEN fkn CIRCLE på Beyoncé i maj. Jag dog igen...

Med tanke på hur många gånger jag dör så är det tur att jag är så "kattig" och har många liv ;)

Over and out

xx