JanninaCarolina

Something borrowed
Är en glad Jannina idag, lyckades fixa ett konto. GOD DAMN FINALLY!
Så kortet och första lönen kommer om en vecka. Vi storhandlade idag, sedan packade vi upp och dansade runt till julmusik. Fick en sådan känsla. Kommer att bli så mysigt att åka hem i jul :)

Har precis tittat på 'Something Borrowed', jag är så jäkla cheesy. Hur kan lovemovies vara hälsosamma??
hemskt hur man blir haha. Så jäkla sårbar.

Ska ta mig ett glas rödtjut, tända ljus och börja på min mandela.

Vi hörs


Jag vill ha min bästa vän!
Choosing the healtier way
God morgon!

Har den senaste veckan lidit av sömnbrist samt rubbningar av sömnen. Inte somnat innan 05.30 en endaste gång, sovit oroligt och ständig trötthet. Fick nog och har sedan 3 dagar tillbaka slutat med socker samt nikotin. Kan säga att det är tuffa tider. Har verkligen mått piss men förhoppningsvis är det bara den här första veckan.

En gång för alla ska jag nu leva en sundare livsstil, för min kropps skull.
Samt humöret, sömnrutinerna och så vidare. Så igår lyckades jag somna 00.00, stort framsteg, tro på fasen att jag då vaknade 04.30. Kan inte somna om, vad menas med det? Är det då all sömn jag behöver? Eller kommer jag stupa framåt förmiddagen av trötthet? Ska man powernapa? Hur fungerar det här? Google have to tell me!

Fick även den goda nyheten att jag är ledig några dagar över jul, så jag tänker ta tillfället i akt och fira jul med min käre familj. Ska bli mysigt :)
Så skönt att man inte alls är lika långt ifrån nu.

Tänkte vänta tills det ljusnat lite ute och ta en morgonprommis innan jag gör mig redo för Porsgrunn och jul med med tjejerna. Det här blir en bra dag.

Carpe Diem!

The sweetness of doing nothing
Var vaken så länge igår, tror inte jag somnade förrän 5. Och så vaknade jag nu, på min lediga dag. Man ska då inte få sova när man är ledig. TYPICAL! Orkar verkligen inte kliva upp, solen sipprar igenom min rullgardin och jag får en känsla av att det är underbart väder.

Jag borde skutta upp, hoppa i joggingskorna och ut i det kyliga November-vädret.

Idag är min dag och jag ska njuta av att göra absolut ingenting.